Chiropractoren

Ivar Schenk

Bachelor of Science Honours (Chiro)
Master of Science (Chiro)

Ivar Schenk is geboren in Deventer. Zijn enthousiasme voor de manuele geneeskunde kreeg hij van zijn vader, die als fysiotherapeut en manueel therapeut werkzaam is. Na zijn opleiding fysiotherapie leerde hij door werkervaring in diverse praktijken dat verdere specialisatie noodzakelijk was, om mensen met wervelkolom gerelateerde klachten beter te helpen. Na vier jaar studie in Engeland studeerde hij in 2003 af en startte zijn carrière als chiropractor in Zutphen. Sinds 2004 is hij werkzaam in Tiel. Ivar is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk werkzaam.

ivarschenk@chiropractie-tiel.com  

 

  
 

Roel te Kolstee

Bachelor of Science Honours (Chiro)
Master of Science (Chiro)

Roel te Kolstee is geboren in Veendam, Groningen. Na zijn VWO heeft hij 1 jaar biologie gestudeerd aan de universiteit van Groningen, alvorens chiropractie te gaan studeren in Engeland. In 2000 studeerde hij cum laude af en sindsdien heeft hij ervaring opgedaan in verschillende chiropractische praktijken. Zijn specifieke interessegebied is revalidatietraining ter aanvulling op reguliere chiropractische behandeling. Inmiddels heeft hij verscheidene seminars over dit onderwerp gevolgd. Roel is op iedere werkdag in de praktijk werkzaam.

roeltekolstee@chiropractie-tiel.com

 Menno Segers

Master of Chiropractic (MChiro)

Menno komt oorspronkelijk uit Tilburg. Aanvankelijk was hij werkzaam in de autobranche. Al snel was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging, die hij uiteindelijk vond in de chiropractie. In 2010 heeft hij zijn opleiding in vier jaar met eervolle vermelding afgerond. Gedurende zijn studietijd heeft hij naast het reguliere curriculum aanvullende seminars en cursussen gevolgd. Dit heeft onder andere geleid tot de aanvullende titel “Certified Chiropractic Extremity Practitioner (CCEP)”. Menno is op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk werkzaam.

mennosegers@chiropractie-tiel.com