Chiropractoren

Ivar Schenk

Bachelor of Science Honours (Chiro)
Master of Science (Chiro)

Ivar Schenk is geboren in Deventer. Zijn enthousiasme voor de manuele geneeskunde kreeg hij van zijn vader, die als fysiotherapeut en manueel therapeut werkzaam is. Na zijn opleiding fysiotherapie leerde hij door werkervaring in diverse praktijken dat verdere specialisatie noodzakelijk was, om mensen met wervelkolom gerelateerde klachten beter te helpen. Na vier jaar studie in Engeland studeerde hij in 2003 af en startte zijn carrière als chiropractor in Zutphen. Sinds 2004 is hij werkzaam in Tiel. Ivar is op maandag, dinsdag en donderdag in Tiel werkzaam. Op woensdag en vrijdag werkt hij in de vestiging Zutphen. 

ivarschenk@chiropractie-tiel.com  

 

  
 

Roel te Kolstee

Bachelor of Science Honours (Chiro)
Master of Science (Chiro)

Roel te Kolstee is geboren in Veendam, Groningen. Na zijn VWO heeft hij 1 jaar biologie gestudeerd aan de universiteit van Groningen, alvorens chiropractie te gaan studeren in Engeland. In 2000 studeerde hij cum laude af en sindsdien heeft hij ervaring opgedaan in verschillende chiropractische praktijken. Zijn specifieke interessegebied is revalidatietraining ter aanvulling op reguliere chiropractische behandeling. Inmiddels heeft hij verscheidene seminars over dit onderwerp gevolgd. Roel is op iedere werkdag in de praktijk werkzaam.

roeltekolstee@chiropractie-tiel.com

 Els Claassen

Master of Chiropractic (MChiro)

Els komt oorspronkelijk uit het Brabantse Oostelbeers. Na het afronden van haar studie chiropractie in Bournemouth (Engeland), heeft ze twee jaar in Cambridge ervaring opgedaan als chiropractor.Na 7 jaar in Engeland heeft ze besloten terug te verhuizen naar Nederland om in Tiel aan de slag te gaan. Els is op maandag, woensdag en vrijdag in Tiel werkzaam. Op dinsdag en donderdag werkt ze in onze vestiging in Zutphen. 

elsclaassen@chiropractie-tiel.com