Chiropractie Tiel

Ons team van chiropractoren is bij uitstek gespecialiseerd in de behandeling van klachten die uw dagelijkse activiteiten belemmeren. Met onze deskundige en resultaatgerichte aanpak bent u weer sneller op de been en kan u weer genieten van de dingen die altijd zo vanzelfsprekend waren.

Chiropractie: voor inwoners uit Tiel en omgeving

Als u woonachtig bent in  Tiel en omgeving, dan bent u bij Chiropractie Tiel op het juiste adres. Ruim 15.000 mensen,  vanuit het gehele Rivierenland hebben in de afgelopen jaren de weg naar onze praktijk gevonden. Dagelijks behandelen onze chiropractoren mensen uit Geldermalsen en omgeving. Wat zij vooral waarderen is onze persoonlijke benadering, de doelgerichte aanpak en het feit dat je zelf actief wordt betrokken in het behandelproces.

Rugpijn, spit, nekklachten, ischias of hernia klachten? Wij helpen u snel van de pijn af!

Wij zijn bij uitstek gespecialiseerd in de behandeling van klachten die uw dagelijkse activiteiten belemmeren. Denkt u hierbij aan rugpijn en spit, nekklachten, ischias en (rug-) klachten als gevolg van artrose of een hernia. Daarnaast kunt u ook terecht voor klachten aan uw ledematen, zoals een tenniselleboog, schouderklachten of sportblessures. Onze behandeltechnieken zijn lichaamsvriendelijk en worden aangepast aan uw persoonlijke situatie. Met onze aanpak bent u weer sneller op de been en kan u weer genieten van de dingen die altijd zo vanzelfsprekend waren.

U kunt bij ons vaak binnen een paar dagen terecht zonder verwijzing van uw huisarts. Onze behandelingen worden (groten-)deels vergoed vanuit het aanvullende pakket en de vergoedingen gaan niet ten koste van het wettelijk verplicht eigen risico. Parkeren kunt u in de directe omgeving van onze praktijk. Wij zijn dagelijks geopend en direct telefonisch bereikbaar.   

 

 

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN

VEEL VOORKOMENDE KLACHTEN
WERKWIJZE

In onze werkwijze gaan wij ervan uit dat ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Onze bewegingen dienen op een juiste en lichaamseigen manier plaats te vinden. Helaas heeft onze dagelijkse routine vaak het gevolg dat bewegingen onnatuurlijk verlopen. We zitten vaak teveel, sporten te weinig en hebben te weinig ontspanning.

Dit zijn belangrijke oorzaken dat veel mensen met klachten aan hun spieren en ....

LEES MEER