Chiropractoren

Ivar Schenk

Ik ben sinds 2004 werkzaam als chiropractor in Tiel. Samen met mijn collega Roel te Kolstee ben ik praktijkeigenaar van onze praktijk in Tiel en onze vestiging in Zutphen. We hebben als doel om patienten de beste zorg op het gebied van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat te bieden en specifiek bij klachten aan de rug en nek. 

In mijn dagelijkse praktijk help ik graag mensen van alle leeftijden; van jeugd tot senioren. Met mijn ruime ervaring en uitgebreide vaardigheden ben ik gemotiveerd om iedereen beter en zonder pijn te laten bewegen. Gezond en vrij bewegen is naar mijn mening een basisbehoefte van ons allemaal en een voorwaarde voor een gezond leven! Daarnaast kan ik als multi-sporter (mountainbiken, racefietsen, zwemmen en hardlopen) sporters adequaat helpen sneller te herstellen bij blessures. 

Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag in Tiel werkzaam. Op woensdag en vrijdag werk ik in onze vestiging in Zutphen. Heeft u vragen, dan kunt u mij altijd een e-mail sturen op onderstaand adres. 

ivarschenk@chiropractie-tiel.com  

 

  
 

Roel te Kolstee

Ik ben geboren in Veendam, Groningen. Na het VWO heb ik 1 jaar biologie gestudeerd aan de universiteit van Groningen, alvorens naar Engeland te gaan voor de opleiding tot chiropractor. In 2000 studeerde ik cum laude af en daarna heb ik ervaring opgedaan in verschillende chiropractische praktijken. In 2008 ben ik in Tiel neergestreken. De gedeelde visie met Ivar om het beste voor onze patiënten te willen, was de aanleiding om in 2010 mede-eigenaar van de praktijk te worden.

Hoewel chiropractie veel meer te bieden heeft dan enkel de behandeling van rugklachten ben ik van mening dat we op dit gebied echt onderscheidend zijn. Ik zie het als een persoonlijke uitdaging om bij elke patiënt te achterhalen hoe de klachten ontstaan zijn en wat we daar samen aan kunnen veranderen. Want voor een duurzame oplossing is meer nodig dan alleen een effectieve behandeling. Inzicht verkrijgen in de klachten, oefeningen, en preventieve maatregelen, het zijn allemaal stukjes van de puzzel. Met andere woorden: teamwork tussen patiënt en behandelaar.

Ik ben van maandag t/m vrijdag aanwezig in de praktijk. Voor vragen kunt u mij mailen op onderstaand adres:

roeltekolstee@chiropractie-tiel.com