Chiropractoren

Ivar Schenk

Ik ben sinds 2004 werkzaam als chiropractor in Tiel. Samen met mijn collega Roel te Kolstee ben ik praktijkeigenaar van onze praktijk in Tiel en onze vestiging in Zutphen. We hebben als doel om patienten de beste zorg op het gebied van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat te bieden en specifiek bij klachten aan de rug en nek. 

In mijn dagelijkse praktijk help ik graag mensen van alle leeftijden; van jeugd tot senioren. Met mijn ruime ervaring en uitgebreide vaardigheden ben ik gemotiveerd om iedereen beter en zonder pijn te laten bewegen. Gezond en vrij bewegen is naar mijn mening een basisbehoefte van ons allemaal en een voorwaarde voor een gezond leven! Daarnaast kan ik als multi-sporter (mountainbiken, racefietsen, zwemmen en hardlopen) sporters adequaat helpen sneller te herstellen bij blessures. 

Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag in Tiel werkzaam. Op woensdag en vrijdag werk ik in onze vestiging in Zutphen. Heeft u vragen, dan kunt u mij altijd een e-mail sturen op onderstaand adres. 

ivarschenk@chiropractie-tiel.com  

 

  
 

Roel te Kolstee

Ik ben geboren in Veendam, Groningen. Na het VWO heb ik 1 jaar biologie gestudeerd aan de universiteit van Groningen, alvorens naar Engeland te gaan voor de opleiding tot chiropractor. In 2000 studeerde ik cum laude af en daarna heb ik ervaring opgedaan in verschillende chiropractische praktijken. In 2008 ben ik in Tiel neergestreken. De gedeelde visie met Ivar om het beste voor onze patiënten te willen, was de aanleiding om in 2010 mede-eigenaar van de praktijk te worden.

Hoewel chiropractie veel meer te bieden heeft dan enkel de behandeling van rugklachten ben ik van mening dat we op dit gebied echt onderscheidend zijn. Ik zie het als een persoonlijke uitdaging om bij elke patiënt te achterhalen hoe de klachten ontstaan zijn en wat we daar samen aan kunnen veranderen. Want voor een duurzame oplossing is meer nodig dan alleen een effectieve behandeling. Inzicht verkrijgen in de klachten, oefeningen, en preventieve maatregelen, het zijn allemaal stukjes van de puzzel. Met andere woorden: teamwork tussen patiënt en behandelaar.

Ik ben van maandag t/m vrijdag aanwezig in de praktijk. Voor vragen kunt u mij mailen op onderstaand adres:

roeltekolstee@chiropractie-tiel.com

 Els Claassen

Oorspronkelijk kom ik uit het Brabantse Oostelbeers. Na het afronden van mijn studie chiropractie in Bournemouth (Engeland), heb ik twee jaar in Cambridge ervaring opgedaan als chiropractor. Na 7 jaar in Engeland besloot ik terug te keren naar Nederland om in Tiel aan de slag te gaan. 

In mijn dagelijkse praktijk ben ik gedreven om samen met u tot het beste resultaat te komen, zodat u zo snel mogelijk weer uw dagelijkse activiteiten kan hervatten. Ik volg met grote regelmaat cursussen die mij in staat stellen een breed spectrum aan lichamelijke klachten effectief te behandelen. Met gerichte adviezen en oefeningen geef ik u de mogelijkheid actief deel te nemen aan uw herstel. 

Persoonlijk hou ik ervan mijzelf sportief uit te dagen. In november 2017 heb ik bijvoorbeeld de Mt. Kilimanjaro beklommen. Verder speel ik wekelijks volleybal. Vanwege deze passies ben ik goed in staat sporters bij blessures te ondersteunen. 

Ik ben op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.  

Heeft u vragen; dan kunt u mij altijd mailen op onderstaand adres: 

elsclaassen@chiropractie-tiel.com