Tarieven en vergoedingen 2014

Zoals u weet is de BTW-vrijstelling op de tarieven voor chiropractie in 2013 komen te vervallen. Velen van u hebben de moeite genomen een petitie te tekenen tegen deze maatregel.

Verbeter uw golfprestaties!

Met enige regelmaat behandelen wij mensen die met veel plezier en op verschillende niveaus golf spelen. Net zoals in elke andere sport zien wij vaak dat de fysieke voorwaarden voor deze sport niet bij iedereen optimaal zijn.

Tien goede voornemens voor een gezonde, pijnvrije wervelkolom

  1. Beweeg veel! – Te weinig beweging wordt beschouwd als het ‘nieuwe roken’, het is de oorzaak van talloze klachten en gezondheidsproblemen, inclusief rugklachten. 
  2. Zit minder! –…

Online afspraak boeken

Vanaf 1 november zal het mogelijk zijn een afspraak via een online portaal op onze website te boeken.

Nekmanipulaties zijn veilig!

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat in de afgelopen de discussie over de vermeende risico’s van het ‘kraken’ van de nek. Zoals gebruikelijk is in de sensatiebeluste media worden de feiten helaas wederom niet correct weergegeven hetgeen tot onnodige ongerustheid heeft geleid.

Deel uw goede ervaringen!

Een bezoek aan onze praktijk is niet voor iedereen een vanzelfsprekende stap. Zeker niet als je nog nooit van chiropractie hebt gehoord.

Motion is lotion!

We weten het allemaal: beweging is goed voor ons. Beweging is noodzakelijk voor een sterk en gezond hart, voor het behoud van een correct lichaamsgewicht, sterke botten en spieren. Ook bij rugklachten wordt meestal het advies gegeven om toch vooral in beweging te blijven. Maar wat is het dan precies aan beweging wat zo heilzaam voor ons is?

Factuur digitaal

Binnenkort zullen wij beginnen met het digitaal opsturen van uw factuur na afloop van uw behandeling.

Gratis Rugscreen nu wekelijks!

Begin dit jaar zijn we met de Gratis-Rugscreen gestart voor diegenen die nog niet bekend zijn met onze praktijk.

Chronische hoofdpijn

Iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn. Vaak maar even, gerelateerd aan bijvoorbeeld een verkoudheid of misschien wel een gezellige avond.

  • 1
  • 2
  • >>
  • Laatste
  • LAATSTE NIEUWS
    ARCHIEVEN