Een gezond en actief 2015!

Namens het hele team van Chiropractie Tiel wensen wij u hele fijne feestdagen en een gezond en actief 2015!

Tarieven en vergoedingen 2015

Voor 2015 handhaven wij onze huidige tarieven. Kijk uw nieuwe polis voor komende jaar goed na, in hoeverre uw eventuele chiropractische kosten worden vergoed.

Laat app’n je niet nekken

Ruim 60% van de mensen heeft inmiddels een smartphone. Handig; want je kan snel je e-mail checken, What’sappen of een spelletje spelen. Zelfs een derde van de 65-plussers heeft inmiddels een tablet of een smartphone.

Sportmasseur Marius Pantophlet

Vanaf 1 januari kunt u bij ons weer terecht voor sportmassage. Marius Pantophlet uit Tiel is sinds 2011 masseur en eigenaar van Comfortwave Massagepraktijk.

Gratis Parkeren

Eindelijk! U kunt nu direct voor de praktijk gratis parkeren! Nadat we overleg hebben gehad met de Gemeente is er recentelijk voor ons pand een blauwe zone gecreëerd. Dit betekent dat u met gebruik van een parkeerschijf maximaal een uur gratis kan parkeren.

Dry-Needling

Sinds kort hebben nu alle chiropractoren “dry-needling” aan hun behandelarsenaal toegevoegd. Dry-needling staat letterlijk voor “droge naald” en is daarmee de tegenhanger van de injectie naald, de “wet-needle”, waarmee vloeistof het lichaam wordt ingespoten of juist aan het lichaam wordt onttrokken.

Nieuwe klacht; extra tijd

Het komt nog wel een voor dat cliënten voor een check-up komen voor hun rug en dan terloops vertellen dat ze al een paar maanden last hebben van hun nek of knie. Wij vragen ons dan af waarom er dan niet eerder aan de bel is getrokken.

25% Introductiekorting op hoogwaardige voedselsuppletie

80% van de Nederlandse bevolking denkt gezond te eten, terwijl bij slechts 5% dat ook daadwerkelijk het geval is. Dit heeft te maken dat “gezond” eten, zoals groenten en fruit, tegenwoordig minder rijk is aan voedingsstoffen. Daarnaast kan het zijn dat u bepaalde voeding niet graag eet, of dat gevarieerd gezond eten er soms bij inschiet. Ook tijdens stresssituaties, herstelperioden na ziekte of een ongezonde levensstijl kunnen tekorten ontstaan. De tekorten kunnen op een goede manier worden aangevuld door voedingsupplementen te gebruiken.

EHBO bij lage rugklachten

Rugklachten liggen altijd op de loer, bij een ongelukkige beweging kan het er soms zomaar ineens inschieten. In onze praktijk merken we vaak dat mensen eigenlijk niet goed weten wat ze op dat moment moeten doen en dat is jammer omdat de juiste maatregelen de schade flink kunnen beperken. In dit stukje zetten we een paar belangrijke tips op een rijtje.

Op uw chemische gezondheid!

Eet gezond! Rook niet! Wees matig met alcohol! Drink niet teveel koffie! Voorzichtig met suiker! Pas op met vet! Zorg voor voldoende frisse lucht! Enzovoort, enzovoort, enzovoort…

LAATSTE NIEUWS
ARCHIEVEN