In onze werkwijze gaan wij ervan uit dat ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Onze bewegingen dienen op een juiste en lichaamseigen manier plaats te vinden. Helaas heeft onze dagelijkse routine vaak het gevolg dat bewegingen onnatuurlijk verlopen. We zitten vaak teveel, sporten te weinig en hebben te weinig ontspanning. Dit zijn belangrijke oorzaken dat veel mensen met klachten aan hun spieren en gewrichten geconfronteerd worden.

U weer beter laten bewegen, zodat u weer zorgeloos kan genieten van uw dagelijkse activiteiten, vormt de basis voor onze aanpak. Tijdens ons onderzoek wordt iedereen, ongeacht wat de klacht is, in zijn geheel beoordeeld. Hierbij wordt gekeken naar de manier waarop u beweegt, uw houding en de functie van uw spieren en gewrichten. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van uw bewegingsvrijheid, balans en stabiliteit; allemaal voorwaarden om gezond te kunnen bewegen.  

Bij de behandeling hangt de keuze van de behandeltechnieken en het type oefeningen af van wat u nodig heeft. Manuele behandeltechnieken worden gecombineerd met ondersteunende oefeningen en gerichte adviezen met betrekking tot uw dagelijks houdings en bewegingsgedrag. Door deze combinatie zijn wij in staat om klachten doeltreffend te behandelen zodat u weer optimaal kunt functioneren!